Search:
Wat kost een luxe villa in Frank Lloyd Wright stijl? - Hoogsteder architecten
12590
page-template-default,page,page-id-12590,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een luxe villa in Frank Lloyd Wright stijl?

Een belangrijke vraag als u graag een villa wilt bouwen in de stijl van Frank Lloyd Wright. Hier geven we u graag antwoord op deze vraag. Een villa in deze stijl kost tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Dit leggen we graag aan u uit. Wilt u de actuele prijzen, op dit moment, neem contact met ons op.

frank lloyd wright stijl Hoogsteder architecten Wat kost het bouwen van een moderne villa

Hoe groot is uw luxe villa?

Een belangrijke factor is de grootte van uw villa. Het aantal vierkante meters bepaalt voor een groot deel uw kosten. De grootte van uw villa vermenigvuldigd u met de kuubsprijs. Het kan zijn dat u nog niet weet hoe groot u uw villa mag bouwen. Wellicht heeft u al een kavel op het oog. De gemeente kan u informeren over de toegestane bouwvolume. Hiermee kunt u een goede inschatting maken van de grootte van uw villa.

De geschatte kuubsprijs.

Het bouwvolume vermenigvuldigt u met de geschatte kuubsprijs. Deze ligt tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De kuubsprijs is o.a. afhankelijk van het afwerkingsniveau. Een lage kuubsprijs houdt in veel gevallen in dat u zelf nog veel aan de afwerking gaat doen. Bij een hoge kuubsprijs wordt het voor u gedaan. Een goede inschatting kunnen wij u geven. Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden. Op basis hiervan maken wij voor u een inschatting met behulp van een kostenraming. Dit geeft u een goed beeld van waar u aan toe bent.

ontwerpen royale moderne villa berlijn eigentijds wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten
moderne luxe villa in Frank Lloyd Wright stijl
Frank Lloyd Wright kenmerken villa architectenbureau kosten

Wilt u precies weten waar u aan toe bent dan adviseren wij u om een kostenraming te maken. Een kostenraming is een duidelijk overzicht van wat uw luxe villa gaat kosten die aan uw wensen voldoet.

In een kostenraming vindt u, naast de berekening van het volume met de kuubsprijs ook specifieke kosten. Die uw wensen aanvullen. Het voordeel van een kostenraming is dat het gedurende het gehele proces kan worden bijgewerkt. Dit zorgt ervoor dat u ten alle tijden weet waar u aan toe bent. U voorkomt onvoorziene zaken en houdt altijd een vinger aan de pols. Onze opdrachtgevers ervaren dit als zeer prettig.

Wilt u graag meer weten over wat uw villa kost? Neem contact op met Hoogsteder architecten.

De ontwerpen van Hoogsteder architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit en beleving. Daarbij spelen de kracht van de architectonische kenmerken van de Frank Lloyd Wright stijl een inspirerende rol.

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten