Search:
Wat kost een moderne villa - Hoogsteder architecten
12741
page-template-default,page,page-id-12741,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een moderne villa, in dit artikel leggen wij u dat graag uit.

We geven u een duidelijke indicatie.

Wilt u graag precies weten wat u villa gaat kost, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Aan de hand van uw wensen, locatie en budget kunnen we u een goed advies geven.

De kosten van een moderne villa

 

De prijs varieert tussen de  €550,= en €800,= per kubieke meter woning. U kunt dit zelf makkelijk uitrekenen door de aantal kuubs te vermenigvuldigen met de genoemde prijzen. Het verschil, zit in een aantal dingen. Namelijk het afwerkingsniveau, fluctuaties en onder anderen de materialisatie van uw villa. Wilt u graag precies weten waar u aan toe bent? Dan adviseren wij u om een eerste schetsontwerp te laten maken.

Onze klanten aan het woord
Rietgedekte villa rietgedekte woning nieuwbouw villa met riet _Hoogsteder architecten Raalte Ron ontwerpen luxe villa moderne villa bouwen
Frank Lloyd Wright kenmerken villa architectenbureau kosten

Schetsontwerp van uw villa

 

Met behulp van een eerste schetsontwerp kunt u een kostenraming laten maken. De kostenraming geeft u een duidelijk overzicht van de totale kosten van uw villa. U weet dan waar u aan toe bent.

 

Een schetsontwerp kunt u voor een relatief lage prijs maken. Samen met onze architect bespreekt u, uw wensen, de locatie en het beoogde budget. Onze architect gaat aan de slag met alle ideeën en brengt dit samen in een eerste schetsontwerp. Het schetsontwerp bestaat uit een plattegrond, gevels en een 3D model. U krijgt op die manier een goed beeld van uw toekomstige villa. Wij voegen daar voor u een kostenraming aan toe, zodat u een totaal overzicht krijgt van het ontwerp en de kosten.

Indicatieve prijzen luxe villa bouw

 

U wilt graag iets speciaals realiseren als het gaat om uw droomhuis. Daarnaast wilt u weten waar u financieel aan toe bent. Een architect is een expert in het vertalen van uw wensen in een passend ontwerp en ons architectenbureau maakt daarbij een overzicht van de kosten. Zo heeft een goede indicatie van de prijzen voor uw villa.

 

Desgewenst kunnen wij aanpassingen doen, zodat het bijvoorbeeld goed binnen uw budget past. Bouwen gebeurt vaak maar een keer in een leven. Wij willen u graag ontzorgen en een fijne ervaring geven tijdens het ontwerp- en bouwproces. Waarna u kunt genieten van uw moderne villa, waar u zich thuis voelt, omdat het helemaal naar uw wensen in ontworpen.

kost klassiek moderne villa jaren 30 klassieke woning klassieke stijl hoogsteder architecten

Wilt u graag weten waar u aan toe bent?

Neem contact met ons op via onderstaande button of formulier.

Laten we kennis maken en bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Wat kost een moderne villa?

 

Wij maken het graag voor u inzichtelijk. De ontwerpen van hoogsteder architecten kernmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze uitgangspunten voor het ontwerpen van een moderne villa zijn uw wensen en uw budget.

Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect.

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten