Search:
Wat kost een moderne woning laten bouwen? - Hoogsteder architecten
12203
page-template-default,page,page-id-12203,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een moderne woning laten bouwen?

 

Een moderne woning laten bouwen kost gemiddeld tussen €420,= en €750,= per kubieke meter woning.

De prijs is afhankelijk van uw wensen. In dit artikel leggen wij dit graag aan u uit, zodat u een goede indicatie krijgt van de prijs.

Hoogsteder architecten Raalte Nieuwbouw woning witte gevels zwart hout_modern kuub

Wat kost een moderne woning laten bouwen?

De grootte van uw eigentijdse woonhuis.

 

De grootte van uw woonhuis speelt een belangrijke rol. Een minimalistische eigentijdse woning met een kleine oppervlakte kost minder dan een royale woonhuis met een luxe afwerking op alle vlakken. Daarnaast is het belangrijk om tekening te houden met de fluctuatie. De prijzen van bouwmaterialen kunnen schommelen. Hierdoor vallen de prijzen de ene keer hoger uit dan een andere keer. Dit houden wij nauwkeurig voor u in de gaten. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op.

Wat kost een eigentijdse woning laten bouwen?

U wilt graag weten waar u aan toe bent?

 

Dat vinden wij logisch en daarom maken wij altijd een raming van de kosten tijdens een eerste schetsontwerp. Met deze raming weet u, vooraf, wat uw woonhuis gaat kosten. Tijdens het ontwerpproces houden wij uw budget en de kosten in de gaten. Dit voorkomt onaangename verassingen en is een waardevolle service die Hoogsteder architecten biedt. Met behulp van deze service kunt u de bouw van uw woning bijstellen, wanneer de kosten te hoog worden, maar u kunt ook bijstellen wanneer de kosten meevallen. Vallen de kosten mee dan biedt u dit mogelijkheden om andere wensen, zoals bijvoorbeeld duurzamere investeringen, te realiseren. Onze klanten klanten ervaren deze service als prettig, omdat het een stuk stress weg neemt en men precies weet waar men aan toe is.

villa met riet rietgedekte woning riet kap wit stucwerk hout antraciet modern hoogsteder architecten
luxe woning met kap en buitenruimte veranda wit gestuct
bouwkosten moderne woning laten bouwen Buitengebied woonhuis luttenberg architectenbureau raalte

Dit kan tevens een van onze klanten beamen.

 

“Ron heeft op verrassende wijze onze wensen vertaald naar een eigentijds modern ontwerp. De wijze waarop Ron werkt is prettig: hij bewaakt vanuit de grote lijnen zijn ontwerpvisie en heeft dit verder samen met ons verder uitgewerkt. Hij gaf tijdig aan wanneer onze wensen uitstegen boven ons budget, maar droeg tegelijkertijd hiervoor ook oplossingen aan. In het vergunningentraject heeft hij ons optimaal ontzorgd, hier hadden wij geen omkijken naar. In de uitwerking van de details is Ron scherp, deze moeten er goed uitzien maar ook praktisch uitvoerbaar zijn. Tijdens de bouw heeft hij deze lijn doorgezet. De aannemer heeft dit meerdere malen beaamd. Met het resultaat zijn wij meer dan tevreden, echt ons nieuwe thuis!”

Zoals u in de review kunt lezen geven wij tijdig aan wanneer de wensen boven het budget uitstijgen. Wij houden ervan om oplossingen aan te dragen. Een kracht die onze klanten weten te waarderen. Hoogsteder architecten houdt ervan om in mogelijkheden te denken. Zo is er altijd een goede en passende oplossing.

 

Wilt u graag kennis maken met ons. Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten