Search:
Wat kost een woning in Frank Lloyd Wright stijl? - Hoogsteder architecten
12450
page-template-default,page,page-id-12450,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost een woning in Frank Lloyd Wright stijl?

Een woning in Frank Lloyd Wright stijl kost gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Graag leggen we dat aan u uit in dit artikel.

frank lloyd wright stijl Hoogsteder architecten Wat kost het bouwen van een moderne villa

De grootte van uw Frank Lloyd Wright woning.

 

Een van de factoren die een grote rol speelt is het aantal vierkante meters. Hoe groot is uw woning in Frank Lloyd Wright stijl? Wanneer u de grootte van uw woning weet kunt u het volume vermenigvuldigen met de geschatte kuubsprijs. Heeft u nog geen idee, maar u heeft al wel een kavel op het oog. Vraag bij de gemeente hoe groot uw bouwvolume mag zijn. Dit geeft ook een goede indicatie.

Wat is uw geschatte kuubsprijs?

 

De kosten van een Frank Lloyd Wright woning ligt gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Een lage kuubsprijs betekent een ander afwerkingsniveau dan een hogere kuubsprijs. Bij een lage kuubsprijs betekent in veel gevallen dat u zelf een aantal dingen gaat doen op afwerkingsniveau. Bij een hoge kuubsprijs wordt alles voor u gedaan en kunt u kiezen uit duurdere materialen dan bij een lagere kuubsprijs. Om een goede inschatting te kunnen maken is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij kijken dan samen naar uw wensen en mogelijkheden en maken op basis daarvan een inschatting voor u, met behulp van een kosten raming.

ontwerpen royale moderne villa berlijn eigentijds wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten
moderne luxe villa in Frank Lloyd Wright stijl
Frank Lloyd Wright kenmerken villa architectenbureau kosten

Uw woning in Frank Lloyd Wright stijl overzichtelijk in een kosten raming.

 

U wilt graag weten waar u aan toe bent? Dat is logisch, daarom maken wij altijd bij een eerste schetsontwerp een raming van de kosten. Een kostenraming is een schatting van wat uw woning in Frank Lloyd Wright stijl kost, die aan uw wensen voldoet.

 

Naast het berekenen van het volume en de kuubsprijs nemen wij ook specifieke zaken mee in de raming, zoals bijvoorbeeld wel of geen warmtepomp. Deze specifieke kosten nemen wij op in de kostenraming. Hierdoor heeft u een goede inschatting van de kosten en hierdoor weet u waar u aan toe bent. De raming kan gedurende het hele proces worden bijgewerkt. Veel opdrachtgevers ervaring dit als een prettige manier van werken, omdat het rust geeft. U kunt bijstellen wanneer het bedrag hoger wordt dan uw voor ogen heeft, maar u kunt ook extra kwaliteit toevoegen wanneer zaken meevallen.

 

Wilt u graag meer weten wat u woning in Frank Lloyd Wright kost, neem dan contact met ons op. Dit kan via onderstaande formulier of gebruik de knop contact.

Architectenbureau Hoogsteder architecten.

De ontwerpen van Hoogsteder architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit en beleving. Daarbij spelen de kracht van de architectonische kenmerken van de Frank Lloyd Wright stijl een inspirerende rol.

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten