Search:
Welke architect past bij mij? - Hoogsteder architecten
11668
page-template-default,page,page-id-11668,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Welke architect past bij mij? U bent op zoek naar een architect die uw wensen en ideeën op een goede manier kan vertalen in een woning die bij u past. U heeft de vraag, welke architect past bij mij? Kortom u zoekt de juiste architect. Hieronder willen wij u graag uitleggen hoe u een goede architect vindt die bij u past. Waar kunt u zoal op letten en wat is belangrijk.

prijzen keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten vragen antwoorden

Welke architect past bij mij?

Tip 1: Schrijf uw woonwensen op.

 

Dit is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij het uitzoeken van een architect of architectenbureau die bij u past. Door te beginnen met uw eigen wensen kunt u hierbij een passende architect zoeken. Uw woonwensen zijn de uitgangspunten.

 

Houdt u bijvoorbeeld van veel hout, dan is een architect die meerdere ontwerpen al in hout heeft ontworpen een slimmere keuze dan een architect die veelal traditioneel bouwt. In dit geval heeft de eerste architect meer ervaring en daardoor ook meer kennis in huis, wanneer het gaat over het ontwerpen en bouwen in hout. Zo zijn er tal van voorbeelden. Houd u van modern klassiek of ecologisch? Bij elk onderdeel hoort een specifieke architect bij.

Wanneer het voor u belangrijk is dat er een thuis wordt gerealiseerd. Een plek waar u thuis komt, samen bent met u familie en vrienden en optimaal kan genieten van het wonen. Een echt thuis. Dan zijn wij, Hoogsteder architecten, een waardevolle partij om in uw keuze mee te nemen.

Neem pen en papier bij de hand en noteer welke wensen u heeft. Hoe wilt u graag wonen, hoe willen uw eventuele gezinsleden wonen. Ga in gesprek met elkaar. Kijk ondertussen naar voorbeelden en referentiesbeelden van woningen. Maak eventueel een moodboard, ook wel visonboard genoemd. U kunt dit doen door alle beelden uit te printen en op te plakken of u maakt gebruik van bijvoorbeeld Pinterest en maakt een bord aan speciaal voor uw nieuwbouwwoning. Dit kunt u ook samen doen met uw gezinsleden. Noteer ook bij de beelden waar ze vandaan komen of welke architect het heeft ontworpen. Vaak vergeten we dit. Op het moment dat we een architect uit willen zoeken kan dit handig zijn. Schrijf ook kreten op die voor u belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld thuis, ecologisch, schuurwoning en dergelijk. Uiteindelijk ontstaat er op deze manier een beeld van uw nieuwbouwwoning. U kunt voor uzelf inzichtelijk krijgen waar u van houdt, wat uw wensen zijn, hoe u graag wilt wonen.

 

Ga hiermee op zoek naar een architect. Gebruik de kreten die u heeft opgeschreven om in google te zoeken naar een architect. Bekijk het portfolio en kijk of het werk u aanspreekt.

Bosvilla, moderne villa in het bos, een moderne woning met plat dak ontworpen door moderne architectenbureau hoogsteder architecten raalte haarle heino marienheem ommen hoogeveen en omgeving
architect luxe villa bouwen met wit stucwerk en zwarte dakpannen ontworpen door Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten te Raalte, vrijblijvend gesprek architectenbureau uit Overijssel
kosten Landelijk wonen in deze moderne schuurwoning is een feest. De schuurwoning is van alle gemakken voorzien. Tevens duurzaam en energiezuinig. Deze schuurwoning is ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. Bekijk ons ook artikel duurzaam bouwen in drie stappen. moderne villa nieuwbouw villa ontwerp villa

Welke architect past bij mij?

Tip 2: Zoek de juiste architect die bij u past.

 

U heeft allemaal gegevens verzameld. Deze komen goed van pas. Ga hiermee op zoek naar een architect die echt bij u past. Er zijn genoeg architecten te vinden. Gebruik bijvoorbeeld de kreten die u heeft opgeschreven om in google te zoeken naar een architect.

 

U kunt de architecten en architectenbureaus beoordelen op het werk dat ze hebben ontworpen, maar wij adviseren u om een stap verder te gaan. Immers gaat u een intensief, creatief en uitdagend proces tegemoet. Doe dat met een architect die u begrijpt. Die uw wensen en ideeën kan vertalen naar een ontwerp. Een echt thuis. Zie het voor u hoe u daar straks neer strijkt op de bank of samen eten kookt met uw dierbaren. De kachel aansteekt en geniet van de sterren boven u. Om een echt thuis te ontwerpen is het waardevol dat er een wederzijdse klik is. U moet de ruimte voelen om eerlijk te zijn. Over uw wensen, uw ideeën en uw budget. Dat vinden wij belangrijk, maar ook dat u de ruimte ervaart om eerlijk te zeggen als u het graag anders wilt.

 

Tenslotte bouwt u vaak maar een keer een thuis, uw nieuwbouwwoning, daarom vinden wij van Hoogsteder architecten het belangrijk dat het goed gebeurd. Dat u en wij trots zijn op het resultaat. Wanneer u bent gesetteld in uw nieuwbouwwoning, dat u oprecht kunt zeggen, dit is mijn thuis.

 

Wij bieden iedereen die graag een nieuwbouwwoning wil ontwerpen de kans om met ons in gesprek te gaan. Dit noemen wij een eerste kennismakingsgesprek. Het doel van het gesprek is om te kijken of er een wederzijdse klik is en of u het vertrouwen voelt om samen met ons uw thuis te ontwerpen.