Search:
Woning in landelijke stijl, ontwerpen en realiseren - Hoogsteder architecten
11550
page-template-default,page,page-id-11550,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Een woning in landelijke stijl is een sfeervolle woning. Het realiseren van een droom woning is voor veel mensen een wens die ze graag in vervulling laten gaan. Door te veel drukte met het werk en het gezin komt het er vaak niet van. Het wordt vaak op de lange baan geschoven en dat is ontzettend zonde, want het is wel u thuis. De plek waar u samen komt met uw dierbaren, de plek waar u woont en veel tijd doorbrengt. Maak wat tijd vrij, ga met elkaar om tafel zitten en bespreek uw wensen en dromen. Zet dit op papier en ga in gesprek met een architect. U kunt kiezen voor Hoogsteder architecten. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor een architect die bij u past. Het is belangrijk dat u een klik hebt met de architect, want hij/zij ontwerp immers uw thuis. Dat is een waardevolle en belangrijke plek.

In dit artikel willen wij u meer informatie geven over een woning in landelijke stijl. Wilt u graag meer informatie over het realiseren van uw droom dan verwijzen wij u graag door naar het ontwerp- en bouwproces.

Wat kost een schuurwoning? Wat is een schuurwoning? Moderne schuurwoning in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. bouwproces rietgedekte woning
Bosvilla, moderne villa in het bos, een moderne woning met plat dak ontworpen door moderne architectenbureau hoogsteder architecten raalte haarle heino marienheem ommen hoogeveen en omgeving
prijzen keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten vragen antwoorden

Wat is een woning in landelijke stijl?

Een huis in landelijke stijl is een woning dat u een thuis gevoel geeft, wanneer u houdt van warme natuurlijke materialen, gezellige ruimtes en een plek voor iedereen. Woningen in landelijke stijl vallen op door hun gezellige en warme sfeer. Zowel aan de buitenkant als in het interieur ziet u dit terug. Landelijke woningen zijn vaak ruim, comfortabel en van alle moderne gemakken voorzien. Het materiaal gebruik bestaat vaak uit natuurlijke materialen, denk hierbij aan hout, baksteen en natuursteen. Vaak wordt er in een woning in landelijke stijl een openhaard toegepast. Het is de plek waar u heerlijk tijd kunt door brengen met uw vrienden en familie. De mogelijkheid bestaat om zowel binnen als buiten een openhaard toe te passen. Dit kunnen twee haarden zijn, maar tegenwoordig heeft u ook de mogelijkheid voor een haard. Deze haarden zijn zowel vanaf binnen als vanaf buiten te bereiken. Het voordeel is dat u op een zomerse avond nog heerlijk buiten kunt zitten bij het vuur. In de winter kunt u binnen warm zitten bij het vuur. Een woning in landelijke stijl is een sfeervol thuis voor mensen die van warmte en gezelligheid houden.

Wat kost een woning in landelijke stijl.

Een woning in landelijke stijl kost gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Dit is een richtprijs. De uiteindelijke prijs is mede afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

De kosten voor een woning in landelijke stijl zijn van veel aspecten afhankelijk. De basis van het ontwerp en de grootte van de woning zijn hierin belangrijk. Daarnaast spelen de materialisatie, conjunctuur en het afwerkingsniveau van de woning in landelijke stijl ook een grote rol in de uiteindelijke kosten van de woning.

Het voordeel van het werken met een architect is dat de architect gericht te werk kan gaan binnen uw budget en mogelijkheden. Wat uw wensen en mogelijkheden ook zijn een architect kan uw inzicht geven in datgene wat er mogelijk is. Dat is heel anders dan wanneer uw een catalogus woning uitzoekt. Dit zijn standaard woningen met diverse prijsklasse. Vaak zijn de woningen zo standaard dat uw eigen wensen er niet in vertaald kunnen worden. Hoogsteder architecten gaat juist een stap verder. Wij luisteren naar uw ideeën en wensen en vertalen dit in een ontwerp dat bij u past. Het ontwerp sluit aan op uw manier van leven. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u graag een grote leef keuken heeft. Een plek waar u kookt en vrienden uitnodigt aan de grote lange tafel. Of juist samen komt met uw gezin. Architectenbureau Hoogsteder architecten luistert juist naar zulke specifieke wensen en past het ontwerp hierop aan. Daardoor krijgt u geen standaard woning, maar een woning die bij u past. Die helemaal aansluit bij uw leven.

Wanneer komt het moment dat u woont in een nieuwe wonen landelijke stijl?

Alles begint bij een eerste stap. In dit geval is de eerste stap een eerste gesprek aanvragen. Dit kan door ons te bellen. In een eerste gesprek bekijken we u mogelijkheden. We bespreken uw wensen, uw budget en uw locatie. Dit is het moment om uw ideeën op tafel te leggen en met ons naar uw mogelijkheden te kijken. Het voordeel van Hoogsteder architecten is dat wij niet in beperkingen denken, maar in mogelijkheden. Vaak horen wij dit ook terug van onze opdrachtgevers die dachten dat het wellicht niet mogelijk was. Doordat wij een stap extra zetten en soms anders denken, blijken er wel veel kansen en mogelijkheden te zijn. Uw kunt een eerste gesprek aanvragen door contact met ons op te nemen.

Woning met houten details, kap en veel glas waardoor er mooi zicht ontstaat op de tuin. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. jaren 30 stijl jaren 30 woning

Inschatting van de kosten.

Na het eerste gesprek maken wij een schetsontwerp. Hiermee kunnen we een duidelijke inschatting maken van de kosten. Doordat we een eerste schetsontwerp maken hebben we ook inzicht in het volume en kunnen we de kuub prijs berekenen. Hierdoor krijgt u een inschatting van uw mogelijkheden en de daarbij horende kosten. Ook kunt u alvast wensen die te maken hebben met duurzame mogelijkheden met ons doornemen.

Het voordeel van een schets is dat u ook kunt zien hoe uw woning in landelijke stijl er uit komt te zien. U kunt zien waar bijvoorbeeld uw leefkeuken zich bevind en hoe deze eruit komt te zien. Het wordt allemaal duidelijker en zichtbaarder.

Het plezierige aan een schetsontwerp is dat het verfijnd kan worden. Zo kunnen we aanpassingen doen, waardoor het binnen uw budget valt. Hierin kunnen we schuiven en dat is het fijne van werken met een architect. Een architect vertaald uw ideeën en wensen in een schetsontwerp en u heeft gelijk een inschatting van de kosten.

Als u graag een inschatting wilt hebben van uw mogelijkheden neem dan contact met ons op door ons te bellen of door gebruik te maken van onderstaande formulier. 

 

Ron Hoogsteder, architect en eigenaar Hoogsteder architecten.

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten