Search:
Luxe villa bouwen onder architectuur - Hoogsteder architecten
12784
page-template-default,page,page-id-12784,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Uw villa bouwen: van idee tot uniek ontwerp.

Uw eigen luxe villa bouwen en ontwerpen…ziet u het al voor u? Een prachtige stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een grote loungehoek, openslaande tuindeuren naar het terras en uw tuin. Waar u ook van droomt, onze architecten weten er raad mee. Zij vertalen uw wensen, ideeën en smaak naar een uniek ontwerp, speciaal voor u. In dit artikel nemen wij u stap voor stap mee in het gehele proces van ontwerp tot realisatie van uw droomvilla.

Een villa bouwen

Dat doet u vaak maar een keer in uw leven. Er komt heel wat bij kijken, tijdens het ontwerp- en bouwproces. Soms kan het overweldigend zijn, dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen wij u stap voor stap mee in het hele proces. Zo blijft het behapbaar, overzichtelijk en weet u wanneer er wat mag gebeuren. U kunt bij ons rekenen op een aanspreekpunt, waar u uw vragen kunt stellen. Dat is wel zo fijn.

Moderne woning_poolhouse_bijgebouw_nieuwbouw villa
ontwerpen royale moderne villa berlijn eigentijds wit stucwerk architectenbureau hoogsteder architecten
luxe villa bouwen

Inventariseren van uw wensen

Laten we beginnen bij het begin. Voordat uw villa gebouwd kan worden is het belangrijk om een passend ontwerp te maken. Hierbij zijn een aantal vragen belangrijk. Uw wensen, de locatie en het beoogde budget. We beginnen bij uw wensen.

 

Hoe wilt u graag wonen? Dit is een waardevolle vraag om u villa vorm te geven. Wat vindt u belangrijk. Houdt u bijvoorbeeld van koken en ziet u een grote leefkeuken voor u. Waar u kunt koken en samen kan komen met uw vrienden.

 

Wilt u bijvoorbeeld een ruimte voor u kinderen of andere bezoekers die u kunt laten overnachten in uw gastenverblijf. Wat uw wensen ook zijn. Laten we ze op een rijtje zetten, zodat u en wij een goed beeld krijgen.

 

Denk er over na, dan kunnen we tijdens het gesprek alles op een rij zetten. We helpen u daarbij.

 

Daarnaast heeft u wellicht voorbeeld projecten gezien van architectuur dat u aanspreekt. Verzamel deze projecten en beelden. Hierdoor geeft u ons een indicatie van de uitstraling die u wenst, voor het bouwen van uw villa.

ontwerpen luxe villa bouwen hoogsteder architecten kost
jaren 30 stijl villa met mantelzorgwoning. Deze villa is ontworpen met als ontwerpuitgangspunt de jaren 30 stijl.
rieten kap moderne woning Twello
architect luxe villa bouwen met wit stucwerk en zwarte dakpannen ontworpen door Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten te Raalte, vrijblijvend gesprek architectenbureau uit Overijssel

Het ontwerpen van uw luxe villa

Alles neemt u mee naar het eerste gesprek. Denk hierbij aan uw lijst met wensen, gegevens voor de locatie en het beoogde budget. Mocht u nog geen gegevens hebben van uw locatie dan is het geen probleem.

 

Wij, bij Hoogsteder architecten, vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Tijdens het eerste gesprek kunnen we kennis maken met elkaar. U vertelt wat u graag wilt en wij kunnen u vertellen hoe we te werk gaan. Dit doen we mede aan de hand van diverse voorbeeld projecten van luxe villa’s. Daarnaast kunnen wij laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Voor ons is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, voordat we verder gaan om de eerste stappen naar het ontwerp te zetten.

 

Samen gaan we het ontwerp- en bouwtraject in. Een goede klik is tijdens zo’n proces waardevol.

Wilt u kennis maken met Hoogsteder architecten? Neem dan contact met ons op. Telefonisch kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Neem contact met ons op
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten
nieuwbouw villa met riet en veranda en aangebouwd zwembadgebouw _Hoogsteder architecten Raalte www.hoogstederarchitecten.nl

Wederzijdse klik

Wanneer er een wederzijdse klik is gaan we verder. Wij maken voor u een passend ontwerp. Naar aanleiding van ons gesprek, uw voorbeelden en wensen. Met pen en papier gaan we aan de slag om een uitstekend ontwerp te maken. Het ontwerp bespreken we met u. We nemen u stap voor stap mee door de plattegronden, gevels en 3D beelden.

 

Mochten er aanpassingen nodig zijn dan kunnen we dit uiteraard bespreken. Het gaat er om dat het ontwerp bij u past en dat u zich er goed bij voelt. Wij stellen onze kennis, creativiteit en kunde ter beschikking.

 

Daarnaast kunnen wij een kostenraming voor u maken. In veel gevallen is het budget ook belangrijk. Door dit tegelijktijdig mee te nemen, weet u precies waar u aan toe bent.

De gemeente

 

Heeft u een goed gevoel bij het ontwerp. Dan gaan we verder met de volgende stap. De plantoetsing van de bouwplannen door de gemeente. Hoogsteder architecten verzameld alle stukken voor u die ingediend moeten worden.

 

De gemeente gaat het plan toetsen aan het bestemmingsplan. De reden en grote voordeel hiervan is dat met zekerheid kan worden gesteld dat het plan op de locatie gebouwd mag worden. Ook kijkt de welstand naar de stukken. Zodra beide partijen hun goedkeuring geven kunnen wij starten met de bouwaanvraag. Wederom verzamelen wij alle stukken voor u. Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt ingediend bij de gemeente. Wanneer alles is goedgekeurd wordt de bouwvergunning verleend.

Ondertussen gaan wij, samen op zoek, naar de juiste aannemer die bij u past.

 

De laatste stap die genomen mag worden is het realiseren van uw villa. Uw luxe villa bouwen, hoe gaat het in zijn werk? Via onderstaande button vertellen we u er graag meer over.

stappen aannemer
moderne strakke woning in landelijke gebied (1)

Wilt u graag meer informatie of kennis maken. Neem contact met ons op, via het onderstaande formulier.

    Luxe villa bouwen en ontwerpen is geschreven door Hoogsteder architecten.