Search:
Architectenbureau Hoogsteder architecten - Hoogsteder architecten
11747
page-template-default,page,page-id-11747,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Thuis komen

Architectenbureau Hoogsteder architecten

Daar draait het om bij architectenbureau Hoogsteder architecten.

We zeggen wel eens: “Wij ontwerpen geen huizen, maar een thuis.” Een thuis dat bij u past.

Een thuis is een plek waar we onszelf kunnen zijn. Waar we samen komen met degenen die ons dierbaar zijn.

Waar we volop kunnen leven, tot rust komen en genieten.

Geldt dit ook voor u dan helpen wij u graag verder op weg bij het ontwerpen en realiseren van uw thuis.

In onze ontwerpen kom je thuis.

Dat beamen ook de vele klanten voor wie wij een thuis mochten ontwerpen.

Vanuit onze thuisbasis in Salland, architectenbureau Hoogsteder architecten

Raalte is onze thuisbasis. Een creatief kantoor waar we met veel enthousiasme werken aan diverse ontwerp opgaven. Vanuit hier ontwerpen we aan diverse projecten in Nederland en daarbuiten.

Sallandse nuchterheid, wij houden er wel van. Nuchterheid voert in onze aanpak de boventoon en vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.”

Deze Sallandse nuchterheid vind u ook terug in onze werkwijze. Duidelijke taal en heldere stappen. Met vooraf een prijs afspraak. Dit zorgt ervoor dat het ontwerpproces inzichtelijk wordt, ook voor u en dat u weet waar u aan toe bent.

Wij werken met een enthousiast, vakkundig en ervaren team aan onze opdrachten. Op die manier kunnen we de expertise leveren die u als klant van ons mag verwachten.

Ons kantoor in Salland
nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Directeur/architect

Architectenbureau Hoogsteder architecten

architectenbureau hoogsteder architecten moderne woning voorbeelden moderne woning Moderne luxe herenhuis ontworpen door Hoogsteder architecten te Raalte architectenbureau Heino architect raalte architectenbureau wijhe

Elke ontwerp opgave begint bij ons met een kennismakingsgesprek en een goede kop koffie.

 

Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijdse klik is, zodat er een aangename samenwerking ontstaat tussen de opdrachtgever en de architect. Wij maken daarom graag eerst kennis. Met dit gesprek geven wij u inzicht in de mogelijkheden voor uw woning. We luisteren naar uw woonwensen en samen kijken we naar de locatie en mogelijkheden op de kavel. Ook is het mogelijk om in dit gesprek referentie beelden te bespreken en het beschikbare budget. Uiteindelijk hopen wij een mooie opdracht in samenwerking met u te kunnen realiseren.

 

Heeft u een goed gevoel bij dit gesprek en wij ook dan gaan we samen uw droomwoning ontwerpen middels een schetsplan.

Een luisterend oor, typisch Hoogsteder architecten

Een ontwerp creëer je door goed te luisteren naar de opdrachtgever en te vragen hoe hun droom eruit ziet. Daarnaast zijn wensen, mogelijkheden en locatie belangrijke ontwerpelementen. Samen moeten ze een synergie vormen.

 

Hoogsteder architecten vindt het elke keer weer een mooie uitdaging om de wensen en eisen te vertalen naar een eigen ‘thuis’. Een thuis dat past bij de opdrachtgever. Door slim met de regelgeving om te gaan, is er op een locatie vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie vermoedt. Door niet te denken in beperkingen, maar in mogelijkheden, worden dromen werkelijkheid.

Lees meer over onze werkwijze
jaren dertig woning jaren 30 woning Wanneer een architect nodig? Moderne woning in Leimuiden met veel licht, glas, wit gestuct door architectenbureau Hoogsteder architecten Raalte
architect villa met wit stucwerk en zwarte dakpannen ontworpen door Ron Hoogsteder van Hoogsteder architecten te Raalte, vrijblijvend gesprek architectenbureau uit Overijssel

Onze ontwerpen

Het ontwerpen van nieuwbouw woningen, villa’s en schuurwoningen voor particuliere opdrachtgevers zijn onze specialiteit.

 

Door op onderstaande button te klikken ziet u een aantal, door architectenbureau Hoogsteder architecten, ontworpen en gerealiseerde woningen, villa’s en schuurwoningen van particuliere opdrachtgevers.

Portfolio

Review

 

“EEN PRACHTIG UITGEWERKT ONTWERP DAT DIRECT RAAK WAS.”

Na een prettige kennismaking hebben we Ron Hoogsteder gevraagd onze nieuwbouwwoning te ontwerpen.

Na de intake van onze wensen en voorkeuren kwam Ron terug met een prachtig uitgewerkt ontwerp dat direct raak was.

Daarnaast heeft Ron ons goed geadviseerd en begeleid in het vervolgtraject bij de aannemer.

Aanrader!

 

Meer reviews lezen

Hieronder kunt u uw kennismakingsgesprek aanvragen of neem contact met ons op.

keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Hoogsteder architecten is uw Huis architect.