Search:
Moderne woning bouwen - Hoogsteder architecten
11065
post-template-default,single,single-post,postid-11065,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
moderne woning bouwen Moderne schuurwoning, landelijk, Ron Hoogsteder, Hoogsteder architecten Raalte. Hoogsteder architecten ondersteund u ook bij het bouwen van uw woning. Woning bouwen.

Moderne woning bouwen

Het is zover. U gaat uw moderne woning bouwen. Het ontwerp is klaar en u wilt snel uw droomwoning bouwen. Hoogsteder architecten helpt u daar bij. Wij hebben alle disciplines in huis om u te helpen uw droomhuis te bouwen. Door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden. Door vooraf goed over alles na te denken èn vast te leggen, wordt uw droomhuis bouwen een zorgeloos traject. Hoogsteder architecten stelt voor u de prijsvormingstekeningen op. De prijsvormingsstukken bestaan uit tekeningen en een bestek, waarmee de prijzen van aannemers kunnen worden aangevraagd. Wij adviseren en begeleiden u tijdens de keuze voor een aanbesteding of bouwteam. We behoeden u voor valkuilen en zorgen er (eventueel samen met een bouwbegeleider) voor dat er een waterdichte aannemersovereenkomst ligt. Tijdens de bouw is de door u geselecteerde bouwmanagers het aanspreekpunt tijdens de bouw van uw droomhuis. Zij vertegenwoordigen u op de bouwplaats en zorgen ervoor dat uw woning volgens afspraken en contractstukken wordt opgeleverd. Zo verdient u uw investering dubbel en dwars terug! Per project kijken we welke bouwbegeleider het beste bij u aansluit.

 

Uw moderne woning bouwen start met duidelijke taal

Onze bouwmanagers spreken uw taal. Dat klinkt wat vreemd maar is wel van groot belang. Uw droomhuis bouwen start met de technische uitwerking. U moet veel technische keuzes maken en daar kunnen wij u perfect bij helpen. Wij vertalen de techniek naar begrijpelijke taal, zodat u een goede keuze kunt maken. Tijdens het bouwen van uw droom woning, zijn zij de schakel tussen u en uw aannemer. Zij zijn de voorzitter tijdens de bouwvergaderingen, beoordelen eventuele wijzigingen ten opzichte van de contractstukken en adviseren u over alternatieven en meer-en minderwerk. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

 

Het bouwen van uw woning is managen

U kunt niet wachten tot uw droom woning af is. Het bewaken van de planning is dan ook erg belangrijk. Ook de juiste kwaliteit kiezen en binnen uw budget blijven zijn belangrijke aspecten die bewaakt moeten worden tijdens de bouw. Dat is de belangrijkste taak van onze bouwmanagers. Zij nemen u deze zorg uit handen.

 

 

Hoogsteder architecten is uw huis architect.

 

Share Post