Search:
uw duurzame schuurwoning in Nieuw Heeten - Hoogsteder architecten
13438
post-template-default,single,single-post,postid-13438,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
nieuw heeten

uw duurzame schuurwoning in Nieuw Heeten

plan marissnk Nieuw Heeten stedenbouwkundig plan

plan Marissink Nieuw Heeten stedenbouwkundig plan

 

Nieuwbouw woningen plan Marissink Nieuw Heeten

Aan de oostzijde van Nieuw Heeten ligt woningbouwlocatie Marissink. Het plangebied heeft een oppervlakte van 2,4 hectare en verwijst naar de inmiddels gesloopte boerderij van de familie die er woonde. Het plan bestaat uit twee fases. Daarnaast zijn er vier kavels beschikbaar voor de Rood-voor-Rood regeling. Een duurzame schuurwoning Nieuw Heeten kan hier gerealiseerd worden.

Duurzame schuurwoning Nieuw Heeten

Als u nieuwbouwplannen heeft en inmiddels een kavel op deze of andere locatie heeft kunnen bemachtigen helpen wij u graag met uw ontwerp. als Raaltense architecten zijn wij thuis in deze omgeving. Zie onze portfolio voor referenties. Diverse unieke  schuurwoningen zijn te zien in dit overzicht en daarnaast in ontwikkeling. In Nieuw Heeten start Fase 2 binnenkort.

 

 

nieuwbouw nieuw heeten gemeente raalte plan Marissink

bestemmingsplan Marissink

Wat is een schuurwoning

Een schuurwoning is een hedendaagse architectonische stijl, geïnspireerd door landelijke schuren. Kenmerkend zijn de eenvoudige vormen, het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en steen, en grote ramen die binnen en buiten naadloos verbinden. Het dak is meestal hellend en bedekt met dakpannen of riet, waardoor een rustieke uitstraling ontstaat.

Binnenin zijn schuurwoningen open en licht, met hoge plafonds en doordachte indelingen die modern comfort bieden. Deze stijl combineert traditionele elementen met eigentijdse duurzaamheid en is aantrekkelijk voor liefhebbers van het platteland. Het brengt het buitenleven naar binnen en creëert een tijdloze charme in een functionele leefomgeving.

Schuurwoningen passen perfect in landelijke omgevingen en bieden bewoners de mogelijkheid om te genieten van de schoonheid van de natuur zonder in te leveren op modern comfort. Ook in Marissink Nieuw Heeten zijn schuurwoningen mogelijk. Ze vertegenwoordigen een harmonieus samenspel tussen traditie en hedendaags design, wat resulteert in unieke en aantrekkelijke woonruimtes.

 

Wij zijn u graag van dienst

Een duurzame (schuur-) woning is onze specialiteit. Graag gaan wij met u in gesprek voor een nadere kennismaking!

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, blijven we toegewijd aan onze missie om biobased en duurzaam bouwen naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze rijke ervaring, diepgaande kennis en ongeëvenaarde passie zetten we ons in om de gebouwen van de toekomst vorm te geven. Waarbij esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

 

 

en voor meer info bij de gemeente:

marissink

Share Post