Search:
Kosten verbouwen oude stal naar schuurwoning - Hoogsteder architecten
12538
page-template-default,page,page-id-12538,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wat kost het om een oude stal te verbouwen tot moderne schuurwoning?

De kosten voor het verbouwen ligt tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter. De prijs is van een aantal factoren afhankelijk. Daar gaan we straks dieper op in. Wanneer u een beeld wilt krijgen van de kosten, dan kunt u de kubieke meters maal de hierboven genoemde prijzen nemen. Dit geeft u een beeld. Wilt u graag exacter weten waar u aan toe bent, neem dan contact met ons op. We bekijken samen uw situatie.

Hoeveel kost een gemiddelde schuurwoning ontwerp woning hoogsteder architecten

Verbouwen, wat zijn de kosten?

 

Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden. Als eerste de staat van de oude schuur. Wanneer de schuur in goede staat is zult u minder kosten hebben dan wanneer u delen moet herstellen. Daarnaast zijn uw wensen een belangrijke indicator. Wordt het een grote verbouwing of houdt u het simpel en ingetogen. Gaat u voor een luxe afwerking of gaat u dingen zelf doen? Ook speelt de fluctuatie een belangrijke rol evenals de keuze voor duurzame opties. In veel gevallen loont het om nu te kijken naar duurzame opties en om erin te investeren. Op langere termijn verdient dit zich terug.

Zoals u kunt lezen spelen er meerdere factoren een belangrijke rol. Om een goed beeld te krijgen raden wij u aan om een eerste schetsontwerp te maken.

Een eerste schetsontwerp geeft u een goede inzicht van de totale kosten.

Inzicht krijgen in de kosten van verbouwen.

 

Tijdens het eerste schetsontwerp bespreken we uw wensen. Ook kijken we naar de mogelijkheden van de locatie en uw budget. We gaan met elkaar in gesprek en vertalen uw wensen naar een eerste schetsontwerp. Een eerste schetsontwerp geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Wij kunnen hierbij een kostenraming toevoegen. Zodat u beter inzichtelijk heeft wat de voorlopige kosten zullen zijn. Veel opdrachtgevers vinden het prettig om de, relatief lage kosten, van een eerste schetsontwerp uit te laten voeren. Het geeft hen inzicht in hun wensen en mogelijkheden. Plus het laat zien wat de kosten hiervan zijn. Dit geeft een duidelijk beeld, waardoor een opdrachtgever meer zekerheid en duidelijkheid heeft.

verbouw woonboerderij Heino

Architectenbureau Hoogsteder architecten.

Wilt u graag meer inzicht in uw mogelijkheden en de kosten. Neem daarvoor contact met ons op.

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten