Search:
Moderne landelijke woning in stijl - Hoogsteder architecten
11093
page-template-default,page,page-id-11093,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Moderne landelijke woning in stijl

 

Een moderne landelijke woning in stijl, dat is waar u naar op zoek bent?

Landelijk wonen heeft veel voordelen. Zoals de stilte, de ruimte en het uitzicht. het is een fijn thuis waar u voorzien bent van alle gemakken. In het buitengebied is het genieten, van elkaar en de natuur om je heen vanuit uw eigen woning.  Hoe ziet uw droomwoning op het platteland eruit? Is het een schuurwoning, landelijke villa of een verbouwde boerderij.

 

Welke architectuurstijl u ook kiest, een moderne landelijke woning zorgt ervoor dat u ruimer kunt leven. U kunt genieten van de seizoenen op het platteland en u kunt genieten van de luxe in uw woning. Ze gaan optimaal samen in een ontwerp dat voor u is gemaakt. Elk seizoen is anders op het platteland. Vanuit uw woning ziet u de opgaande zon, de typische Hollandse wolken en het witte landschap dat ontstaan is door de pas gevallen sneeuw.

 

Wilt u de mogelijkheden van een moderne landelijke woning optimaal benutten? Dan is een goed ontwerp de basis om straks te kunnen genieten van het Hollandse landschap en uw woning. Hoogsteder architecten helpt daarbij. Wij luisteren naar uw wensen, brengen onze expertise in en maken een passend thuis voor u. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere villa’s, schuurwoningen en verbouwde boerderijen ontworpen. In ons portfolio staat een overzicht van onze projecten.

bouwkosten moderne woning laten bouwen Buitengebied woonhuis luttenberg architectenbureau raalte
moderne nieuwbouw woning achter tolhuis raalte hout hoogsteder architecten
prijzen keuken en vide leimuiden moderen woning moderne villa eigentijds architectuur architectenbureau hoogsteder architecten raalte architectenbureau hoogsteder architecten vragen antwoorden
moderne schuurwoning hout boeren erf hoogsteder architecten

Landelijk wonen in al zijn facetten

 

Landelijk wonen kan gerealiseerd worden in diverse bouwstijlen. Kies een bouwstijl die bij u past. Onze architecten hebben ervaring met diverse landelijke bouwstijlen en denken graag met u mee. Wat dacht u bijvoorbeeld van het renoveren van een boerderij naar een prachtige woonboerderij in landelijke stijl? Optimale leefruimte in uw moderne schuurwoning? Of de nieuwbouw van een landelijke villa?

 

De verbinding met het omliggende landschap vinden wij erg belangrijk. Het is een meerwaarde waar u straks volop van kan genieten. Ook kijken wij naar het landschap en de situering van de woning in het landschap. Een woning moet passen in het landschap. Daarnaast is het mogelijk het landschap naar binnen te brengen, door slimme keuzes te maken in de manier waarop ruimtes naar buiten toe overlopen.

 

Door u te bevragen krijgen wij een beeld hoe u leeft in uw woning. Bent u een buitenmens en moet de woning in open verbinding staan met het landschap of veranda. Houdt u van koken en uren in de keuken staan en eet u graag met vrienden. Of vindt u het heerlijk om met een goed boek bij de haard te zitten en uit te kijken over het landschap? Wij doen ons best deze droomwensen te realiseren in uw woning.

 

Mogelijkheden zijn eindeloos. Elke locatie heeft zijn eigen charme, die wij graag optimaal willen benutten, zodat u daar straks volop van kunt genieten. Bij alle vormen van landelijk wonen starten wij van ‘binnen uit’. Door van binnen naar buiten te werken, blijven uw woonwensen steeds centraal staan. Om deze woonwensen heen vormt zich zo een woning die past bij de u én het omliggende landschap. Dat is synergie tussen architectuur, landschapsarchitectuur & interieurarchitectuur.

Stap voor stap naar uw moderne landelijke woning

Er komt veel kijken bij het realiseren van een thuis. Uw financiële middelen zijn een belangrijk onderdeel hiervan. Hoogsteder architecten heeft ervaring met verschillende budgetten. Wij vinden het een uitdaging om uw wensen te vertalen binnen het budget dat u voor ogen heeft. Eerlijk en transparant delen wij onze kennis met u. U kunt een begroting opstellen, waardoor u zelf ook inzicht krijgt in de financiën. Hoogsteder architecten wil u hier in ondersteunen. Vaak geeft inzicht in de financiën een stuk rust tijdens het realiseren van uw droomwoning. U weet inmiddels dat het haalbaar is. Wilt u graag een financieel overzicht maken. Denk bij het opstellen van uw begroting aan de volgende punten: het kopen van de grond, het inhuren van diverse professionals, zoals de architect en aannemer, het betalen van vergunningen, kosten voor het interieur, verhuiskosten en ga zo maar door. Dit is uiteraard ook mede afhankelijk van het al dan niet hebben van een eigen huis en een hypotheek. Hoogsteder denkt graag met u mee. Het is fijn dat u weet waar u aan toe bent.

 

Het is fijn dat u weet waar u aan toe bent. Daarom hebben wij alle stappen om te komen tot uw droomwoning, overzichtelijk op een rij gezet. Duidelijkheid, daar houden wij van bij Hoogsteder architecten. Elke stap brengt u dichter bij u droomwoning. Klik op onderstaande button om de stappen te bekijken.

Ervaring op het gebied van landelijk moderne architectuur

 

We hebben ruime ervaring op het gebied van landelijke architectuur. Bekijk onze portfolio en laat u inspireren door de mogelijkheden. Woont u landelijk en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een verbouwing of renovatie van uw woning? Of wilt u een landelijk nieuwbouwhuis laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

Laat u inspireren voor uw landelijke droomwoning

Welke wensen u ook heeft, u kunt terecht bij Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om uw droomwoning te realiseren. Bekijk onze uitgebreide portfolio en klik op onderstaande button.