Search:
Rietgedekte villa, rietgedekte woning - Hoogsteder architecten
11799
page-template-default,page,page-id-11799,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Rietgedekte villa

Uw eigen rietgedekte villa ontwerpen en bouwen? De rustieke, warme uitstraling en luxe wooncomfort van een villa met een rieten dak spreekt vele mensen aan.

Een droom die u ook graag wilt realiseren?

In dit artikel laten wij u een aantal van onze rietgedekte villa’s zien, bekijk daarvoor ook ons uitgebreide portfolio. Wij

nemen u mee in het ontwerp- en bouwproces van uw droom woning, uw eigen rietgedekte villa.

Rietgedekte villa rietgedekte woning nieuwbouw villa met riet _Hoogsteder architecten Raalte Ron ontwerpen luxe villa moderne villa bouwen

Ervaring

Rietgedekte villa’s

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten heeft goede  en ruime ervaring op het gebied van rietgedekte villa’s. Voor vele opdrachtgevers mochten wij een ontwerp maken, waarbij het riet de boventoon voerde. Riet is een prachtig materiaal uit de natuur. Het is een veelzijdig materiaal dat wij met veel plezier toe passen in onze ontwerpen. De uitstraling van een rietgedekte villa is altijd weer een mooi plaatje.

Rietgedekte villa

Ontwerpen

 

Elke ontwerpopgave begint bij ons met een eerste kennismakingsgesprek en een goede kop koffie.

Dit doen wij, omdat wij het belangrijk vinden dat er een wederzijdse klik is. Graag horen wij van u wat uw wensen zijn voor uw rietgedekte villa. Wanneer de locatie al bekend is kunt u dit meenemen. Evenals andere waardevolle informatie. Welke informatie dat is kunt u lezen in ons artikel over het eerste kennismakingsgesprek. Samen kijken we met u naar de mogelijkheden. Ook laten wij zien wat wij kunnen en vertellen wij wat u van ons mag verwachtten.

Rietgedekte woning rietgedekte schuurwoning rietgedekte villa architectenbureau hoogsteder architecten raalte
luxe villa bouwen

Van onze opdrachtgevers krijgen wij het vaak terug, dat wij een luisterend oor hebben. Het kan in onze ogen ook niet anders, want een goed ontwerp kun je alleen maken wanneer je goed luistert. Wanneer je een luisterend oor hebt voor de wensen van de opdrachtgever. Kun je een rietgedekte woning ontwerpen die bij hen past. Het budget is ook van wezenlijk belang. Wij kunnen nog zulke mooie ontwerpen maken, maar wanneer het niet binnen het budget past, bouwen we luchtkastelen. Wij vinden het belangrijk om vanaf de ontwerpfase het budget in de gaten te houden en bij te sturen wanneer dit nodig is. Altijd bieden wij een alternatief aan, die vaak niet ten kostte gaat van het ontwerp. Onze opdrachtgevers komen hierdoor niet voor verassingen te staan en vinden dit prettig.

Wij, van Hoogsteder architecten, vinden het keer op keer een mooie uitdaging om van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers een ontwerp te maken dat een ‘thuis’ is. Een rietgedekte villa waar men zich thuis voelt. Waar men leeft, slaapt en woont zoals het bedoeld is.

rietgedekt landhuis rietgedekte villa rietgedekte huizen hoogsteder architecten raalte

ONZE RIETGEDEKTE VILLA’S DOOR HEEL NEDERLAND

 

Onze rietgedekte villa’s komt u in heel Nederland tegen.

Met onze Sallandse nuchterheid ontwerpen wij, vanuit onze thuisbasis Raalte, voor u een unieke en exclusieve rietgedekte villa.

Wij vinden het belangrijk dat het u thuis is.

Bekijk ons werk

Rietgedekte villa

Bouwen

 

Naast het realiseren van een exclusief ontwerp dat voor u is gemaakt kunnen wij u ook begeleiden in de realisatie van uw rietgedekte woning. Voor u kunnen wij alle stukken gereed maken die naar de gemeente dienen te gaan. Wij ondersteunen u bij de keuze van een aannemer. Ook tijdens het bouwproces, kunnen wij toezicht op de bouw, aanbieden. Het is onze intentie om u te begeleiden, zodat u zorgeloos naar uw nieuwe thuis kunt toeleven. Het valt ons op dat wij een hoop zorgen weg kunnen nemen bij onze opdrachtgevers. Dat is fijn om te horen.

Wilt u graag meer inzicht in de mogelijkheden voor uw rietgedekte villa?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten