Search:
Nieuwe kantoor voor Hoogsteder architecten. - Hoogsteder architecten
11652
post-template-default,single,single-post,postid-11652,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
vragen antwoorden prijzen review nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Nieuwe kantoor voor Hoogsteder architecten.

Een nieuwe kantoor is de oplossing, want we ontgroeiden ons oude kantoor. Alles is ingepakt en inmiddels weer uitgepakt op onze nieuwe plek. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwe bezoekadres: Hoogsteder architecten, Spitstraat 25 in Raalte.

 

Het is een fijne plek, vol creativiteit. Vanuit ons nieuwe kantoor werken wij aan het ontwerpen en realiseren van schuurwoningen, nieuwbouwwoningen en luxe villa’s. Onze ontwerpen staan door heel Nederland en zelfs daar buiten.

 

Jaren geleden begonnen we. Vanuit de missie om een thuis te ontwerpen voor elke opdrachtgever die ons dat toe vertrouwd.

Een huis is een plek waar u zich thuis voelt. Een plek waar u kunt zijn wie u bent en samen kan komen met degenen die u dierbaar zijn.

 

Een thuis, voor iedereen is dit anders. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Dit brengen we samen met onze ideeën, kennis en expertise. Samen gaan we aan de slag. Doordat we jarenlange ervaring hebben met het ontwerpen van schuurwoningen, nieuwbouwwoningen en villa’s weten we waar we op moeten letten. Dat is prettig, want bij het ontwerpen en realiseren van uw thuis komt veel kijken. Wij ondersteunen u daarbij.

 

Wij streven geen enkele architectuurstijl na. Dat kan ook niet wanneer we uw thuis als uitgangspunt nemen. In ons portfolio laten we een greep uit onze gerealiseerde woningen zien. Hierin ziet u het terug. Er is geen overheersende architectuur stijl te vinden, omdat wij voor mensen ontwerpen. Iedereen is uniek, dat zie je terug in elke woning die wij ontwerpen.

 

Als onze woningen u aanspreken is de kans groot dat we een thuis voor u kunnen ontwerpen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Elke ontwerpopgave is voor ons een creatieve uitdaging, om een fijn thuis te ontwerpen voor u en uw dierbaren. Met veel enthousiasme gaan we hiermee aan de slag. U kunt gerust stellen dat wij met veel plezier ons werk doen.

 

 

 

 

Share Post