Search:
Sportief weekend, we liepen de Berenloop op Terschelling. - Hoogsteder architecten
11698
post-template-default,single,single-post,postid-11698,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

Sportief weekend, we liepen de Berenloop op Terschelling.

Een sportief weekend! Onze toppers haalden allemaal de eindstreep tijdens de Berenloop op Terschelling. Vrijdag kwamen we aan op Terschelling en lag er voor iedereen een persoonlijke t-shirt klaar voor de loop. Op de t-shirt stond ieders eigen naam en een passende zin, ontworpen door Wreed Agency.

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

 

Het was een warm welkom met een leuke verrassing. De zinnen, op de achterkant, die je kon lezen waren bijvoorbeeld.

Tegen de lamp …

Anti …

Voor de voeten …

Als een … vuurtje

(Het thema was lopen, dus in elke zin mag je dit woord toevoegen.)

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

 

De dames en de shirts waren zaterdag te bewonderen tijdens de Berenloop van 5 kilometer en de heren stonden zaterdag aan de start van de Berenloop van 21 kilometer. Allemaal haalden onze toppers de eindstreep. Een topper haalde zelfs de derde plek in zijn categorie.

Dat kwam mede door de enorme support van onze kleine Hoogsteders. Ook zij gingen mee en stonden aan de zijlijn, op diverse punten, ons aan te moedigen. Gewapend met de Berenloop vlaggen moedigden zij ons aan.

De Berenloop is een fraaie maar zwaar parcours. Dat hebben we onderweg gezien en kwamen we te weten. De enthousiaste vrijwilligers en de aanmoedigingen onderweg zorgen voor een fantastisch hardloopspektakel. De heren starten in West en gingen over de Hoofdweg naar de dorpen Midsland en Formerum. Daarna doken ze het bos in. Gingen ze door de duinen en over het strand weer terug naar West.

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

 

De dames startte op het sportveld. Zij liepen over een mooi natuurparcours door de bossen en de duinen van West. Onze kleine Hoogsteders deden mee aan de jeugdloop. Het was een groot feest en we zijn trots dat we allemaal de eindstreep hebben gehaald.

We kijken terug op een bijzonder mooi samen zijn. Elkaar aanmoedigen, supporten en ons zelf overwinnen. Het was een bijzondere belevenis om samen te beleven.

 

Architectenbureau Hoogsteder architecten te Raalte doet mee aan de Berenloop Terschelling. Een sportief architectenbureau. Wij ontwerpen een thuis. Moderne schuurwoningen moderne nieuwbouwwoningen en villa's, maar ook jaren 30 woningen en rietgedekte woningen door heel Nederland.

 

Share Post