Search:
Belt Schutsloot, nieuwbouw woningen - Hoogsteder architecten
12529
post-template-default,single,single-post,postid-12529,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Belt schutsloot royale rustieke villa met landelijke uitstraling architectenbureau hoogsteder architecten Deventer

Belt Schutsloot, nieuwbouw woningen

 

Neem contact met ons op

 

In de provincie Overijssel gaan de eerste grote woningbouwprojecten weer van start. Het gaat om drie projecten waaronder de nieuwbouw woningen in Belt Schutsloot. De andere projecten zijn Geertruidentuin in Deventer en Vlierlanden fase 2 in Ommen.

 

U wilt graag een nieuwe woning bouwen in Belt Schutsloot?

Dat kan! Kijk voor kavel mogelijkheden op nieuwbouwlocaties.nl en voeg de plaats Belt Schutssloot in de zoekopdracht. Hier vind u gelijk een overzicht van alle mogelijk in uw plaats.

 

Wat kost een nieuwbouw woning in Belt Schutsloot?

Een belangrijke vraag. Zeker als u wilt nieuwbouwen in Belt Schutsloot. Voor een nieuwbouw woning moet u een gemiddelde prijs berekenen die tussen de €420,= en €750,= per m3 woning. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Wilt u een luxe afgewerkt huis dan liggen de kosten hoger dan wanneer u beslist om zelf ook onderdelen af te werken. Daarnaast spelen investeringen, zoals een warmtepomp een belangrijke rol. Zeker ook voor de toekomst.

Zoals u al kon lezen is de prijs ook afhankelijk van de m3. U berekent dit door het aantal m3 keer het gemiddelde bedrag te nemen. Dit geeft u een indicatie van wat de nieuwbouw woning u gaat kosten.

 

Wilt u graag een duidelijk inzicht van de kosten voor uw nieuwbouw woning?

Dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen. Tijdens een eerste gesprek vertelt u ons uw wensen. Ook laat u zien welke kavel u op het oog heeft. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn op de kavel, ook qua m3. Daarnaast vertalen wij u wensen in een gemiddelde prijs per m3. Dit geeft u een duidelijk inzicht van wat uw woning u gaat kosten.

Gedurende het hele proces houden wij de kosten nauwkeurig in de gaten. Dit voorkomt onverwachte kosten en verrassingen. Veel opdrachtgevers ervaren dit als prettig. Het ont zorgt, waardoor ze op een fijne en relaxte manier het hele bouwproces kunnen doorlopen.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post