Search:
Biobased architectenbureau - Hoogsteder architecten
13499
post-template-default,single,single-post,postid-13499,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
clt-duurzaam-energie-nom-biobased-hout-circulair-woning-modern-passief-bouwen-lemson-pergola

Biobased architectenbureau

U bent op zoek naar een biobased architectenbureau? Van harte welkom bij Hoogsteder architecten. Wij staan bekend om onze nuchtere aanpak waarbij we idealisme combineren met realisme en haalbaarheid met betaalbaarheid. We nemen onze rol als architecten serieus. Voor zowel u als opdrachtgever als voor de aarde. Dit is de reden waarom wij voorstander zijn van biobased bouwen. Gelukkig delen steeds meer mensen deze mening. De bouwwereld is wereldwijd verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid CO2-uitstoot. Samen kunnen we dit in mindering brengen door slimme ontwerpoplossingen, natuurlijke materialen en nog veel meer.

 

 

Ervaring als biobased architectenbureau.

Als biobased architectenbureau hebben we ruime ervaring in kleine en grootschalige projecten. We zijn werkzaam in de woningbouw, kantoren, scholen en zorg-wonen. Graag nemen we onze opdrachtgevers mee in de mogelijkheden en houden daarbij ook de haalbaarheid en betaalbaarheid in de gaten. Onze kennis en expertise zetten we in om een goed ontwerp voor u te leveren. Dit doen we door bijvoorbeeld slim gebruik te maken van biobased materialen en het inzetten van zonne-energiesystemen. Ook maken we bijvoorbeeld gebruik van groene ruimtes en natuurlijke elementen, dit alles resulteert in een gezonde en stimulerende omgeving.

 

 

We werken graag samen met u als opdrachtgever.

We staan er om bekend dat we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. Het stelt ons in staat om uw wensen te begrijpen en te vertalen in een innovatief ontwerp. Een duurzaam ontwerp wordt steeds meer op waarde geschat. Men ziet het belang ervan in en dat is belangrijk voor de toekomst. Met onze rijke ervaring, kennis en passie zetten we ons, als biobased architectenbureau, in om de gebouwen van de toekomst vorm te geven. Waarin esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

 

 

Gerealiseerde projecten van ons biobased architectenbureau.

De gerealiseerde projecten in ons portfolio laten zien wat we kunnen. Inmiddels hebben we een groot scala aan diverse projecten opgeleverd die voldoen aan de hoge normen van duurzaamheid en esthetiek. Naast nieuwbouwprojecten hebben we ook ruime ervaring in het renoveren en transformeren van bestaande gebouwen tot duurzame ruimte. We zijn trots op de gerealiseerde projecten die we samen met onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd. Laat u inspireren en neem een kijkje in het portfolio en lees de reviews van onze klanten. Wanneer het u aanspreekt om biobased te gaan ontwerpen en bouwen. Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

Share Post