Search:
Woning Franciscushof Raalte - Hoogsteder architecten
10483
post-template-default,single,single-post,postid-10483,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Woning Franciscushof Raalte

Voor het Franciscushof in Raalte is deze moderne woning met rietenkap ontworpen. Deze woning heeft veel glas in de gevels waardoor er veel licht in de woning komt. Het riet van het dak loopt over in de gevel. Hierdoor krijgt de woning een strakke en moderne uitstraling. De met zink beklede entree past bij de moderne uitstraling. Door de gootlijn omhoog te trekken ontstaat er een ruime verdieping waarin er naast de hoofdslaapkamer met inloopkast ook nog plek is voor twee slaapkamers en een royale badkamer.

Share Post
Tags: