Search:
Wat is een schuurwoning? - Hoogsteder architecten
11307
post-template-default,single,single-post,postid-11307,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Wat kost een schuurwoning? Wat is een schuurwoning? Moderne schuurwoning in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. bouwproces rietgedekte woning

Wat is een schuurwoning?

Wat is een schuurwoning? Een schuurwoning is een prachtige woning die steeds populairder wordt. Dat is helemaal terecht. Deze woningen zijn vaak stoer, praktisch en vooral tijdloos. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van duurzame natuurlijke materialen. Dit komt het milieu ook ten goede.

 

 

Hoe ziet de perfecte schuurwoning eruit?

Een perfecte schuurwoning is pas echt perfect wanneer het helemaal is afgestemd op uw wensen en op uw manier van wonen. Dit betekent dat iedere woning uniek is. Hoogsteder architecten luistert naar uw wensen en ideeën en brengen dit samen met onze creativiteit en expertise. Dit zorgt ervoor dat wij, samen, uw droomwoning realiseren. Regelmatig horen wij van onze cliënten dat ze enthousiast zijn over hun ontworpen en gerealiseerde woning. Dit komt mede doordat wij goed luisteren, dromen en wensen vertalen in een passend ontwerp. Het is een prachtig resultaat wanneer mensen blij en gelukkig zijn in hun thuis. In de loop der jaren hebben wij diverse prachtige schuurwoningen gerealiseerd.

 

 

Wat is een schuurwoning? De kernmerken op een rij.

Hout is het sleutelwoord voor een schuurwoning. De robuuste gelamineerde houtconstructie met grote glaspartijen maakt de woningen modern en tegelijkertijd sfeervol. Daarnaast horen wij regelmatig dat onze ontwerpen huiselijk zijn. Uiteindelijk is het van grote waarde dat u zich thuis voelt in uw eigen huis.

 

Regelmatig passen wij grote glaspartijen toe. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht over uw tuin en het landschap. Het zorgt er eveneens voor dat er in het huis veel licht is.

 

In het interieur van de schuurwoning laten wij de constructie vaak in het zicht. De houten balken geven een warme sfeer. Los van de constructie die buiten te zien is, zal de structuur binnen u zeker ook verrassen.

 

Daarnaast is de eenvoudige vorm van een schuurwoning een mooi kenmerk. Evenals de eenvoud in detaillering en de mix aan natuurlijke materialen. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling. Dit geeft de schuurwoning haar eigen identiteit. Hoogsteder architecten heeft een liefde voor natuurlijke materialen en dat is in bijna elk ontwerp terug te vinden. Een mix van hout, glas en metselwerk zorgt voor een stoere look & feel.

 

 

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw schuurwoning? Wij verwijzen u graag door naar ons portfolio. Als u meer wilt lezen over moderne schuurwoningen dan verwijzen wij u graag door naar het artikel ‘Moderne schuurwoning‘.

 

Hoogsteder architecten is uw huis architect voor uw schuurwoning

Share Post