Search:
Wat is een schuurwoning? - Hoogsteder architecten
11307
post-template-default,single,single-post,postid-11307,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
landelijke schuurwonig eigentijdse woning buitengebied hoogsteder architecten

Wat is een schuurwoning?

 

Neem contact met ons op

 

Wat is een schuurwoning? Een schuurwoning is een prachtige moderne woning die steeds populairder wordt. Dat is terecht, want de stijl van een schuurwoning is huiselijk. Daarnaast zijn deze woningen zijn vaak stoer, praktisch en vooral tijdloos. De sfeer wordt gerealiseerd door de houten balken en het gebruik van hout in het interieur en exterieur. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van duurzame natuurlijke materialen. Dit komt het milieu ook ten goede.

 

Hoe ziet de perfecte schuurwoning eruit?

Een perfecte schuurwoning is pas echt perfect wanneer het helemaal is afgestemd op uw wensen en op uw manier van wonen. Dit betekent dat iedere woning uniek is. Hoogsteder architecten luistert naar uw wensen en ideeën en brengen dit samen met onze creativiteit en expertise. Dit zorgt ervoor dat wij, samen met u, uw droomwoning realiseren. Regelmatig horen wij van onze cliënten dat ze enthousiast zijn over hun ontworpen en gerealiseerde woning. Dit komt mede doordat wij goed luisteren. En dromen en wensen vertalen in een passend ontwerp. Het is een prachtig resultaat wanneer mensen blij en gelukkig zijn in hun thuis. In de loop der jaren hebben wij diverse prachtige schuurwoningen gerealiseerd.

Alles begint bij ons met een eerste gesprek. Wij vinden het belangrijk dat we kennis maken met elkaar en dat er een wederzijdse klik is. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen en ideeën met ons delen. Daarnaast vertellen wij u meer over onze werkwijze. Vaak, wanneer er voldoende informatie al aanwezig is, pakken wij de schets rol er alvast bij en zetten we de eerste lijnen op papier. Wij vinden het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is, omdat we tenslotte iets moois voor uw willen realiseren. Vaak bouwt u maar een keer in uw leven en dat moet goed zijn, daar gaan wij voor.

 

Interieur moderne schuurwoning, energiezuinig en nul op de meter. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen.

eiken riet nieuwbouw schuurwoning salland twente

Wat kost een schuurwoning? Wat is een schuurwoning? Moderne schuurwoning in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. bouwproces rietgedekte woning

Wat is een schuurwoning? De kernmerken op een rij.

Hout is het sleutelwoord voor een schuurwoning. De robuuste gelamineerde houtconstructie met grote glaspartijen maakt de woningen modern en tegelijkertijd sfeervol. Daarnaast horen wij regelmatig dat onze ontwerpen huiselijk zijn. Uiteindelijk is het van grote waarde dat u zich thuis voelt in uw eigen huis. Dit doen wij door goed te luisteren naar uw ideeën en wensen. Ook bevragen wij u, zodat wij een goed beeld krijgen wat voor u een thuis is en hoe u het liefste wilt wonen. Deze informatie nemen wij mee naar de tekentafel.

Hieronder staan een aantal voorbeelden en ideeën genoemd die u wellicht op weg kunnen helpen bij het verzamelen van ideeën voor uw schuurwoning.

sfeervolle moderne schuurwoning licht glas lichtinval warm huiselijk sfeervol moderne schuurwoning in het buitengebied van hellendoorn rietgedekte villa rietgedekte woning

 

Wat is een schuurwoning? Een aantal ideeën en voorbeelden ter inspiratie.

Regelmatig passen wij grote glaspartijen toe. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht over uw tuin en het landschap. Het zorgt er eveneens voor dat er in het huis veel licht is.

In het interieur van de schuurwoning laten wij de constructie vaak in het zicht. De houten balken geven een warme sfeer. Los van de constructie die buiten te zien is, zal de structuur binnen u zeker ook verrassen.

Daarnaast is de eenvoudige vorm van een schuurwoning een mooi kenmerk van een schuurwoning. Evenals de eenvoud in detaillering en de mix aan natuurlijke materialen. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling. Dit geeft de schuurwoning haar eigen identiteit. Hoogsteder architecten heeft een liefde voor natuurlijke materialen en dat is in bijna elk ontwerp terug te vinden. Een mix van hout, glas en metselwerk zorgt voor een stoere look & feel.

Wilt u graag inspiratie opdoen voor uw schuurwoning? Wij verwijzen u graag door naar ons portfolio. Als u meer wilt lezen over moderne schuurwoningen dan verwijzen wij u graag door naar het artikel ‘Moderne schuurwoning‘.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u graag kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

Share Post