Search:
Wat kost een schuurwoning? - Hoogsteder architecten
11429
post-template-default,single,single-post,postid-11429,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
eiken riet nieuwbouw schuurwoning salland twente

Wat kost een schuurwoning?

Wat kost een schuurwoning? Dat leggen we graag aan u uit in dit artikel. Een schuurwoning is een prachtige samensmelting van oude nostalgie in een moderne jas. Het is heerlijk wonen in een schuurwoning. Schuurwoningen hebben een fijne huiselijkheid in combinatie met de luxe en het gemak van de huidige tijd. Het landschap, rondom de schuurwoning, is een schouwspel en levend kunstwerk op zich. Mede door de positionering van de ramen op de juiste plek. Vanuit uw woning kunt u optimaal genieten van het landschap om u heen. De woningen zijn huiselijk, comfortabel en van alle gemakken voorzien, maar wat kost het?

 

 

Wat kost een schuurwoning in totaal?

De prijs van de woning varieert gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Dit is een richtlijn en is mede afhankelijk van uw wensen. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw schuurwoning en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast spelen de fluctuatie en materialisatie van de woning ook mee in de uiteindelijke kosten van de schuurwoning.

 

Fluctuaties spelen een belangrijke rol in de kosten. Wilt u graag weten waar u aan toe bent? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

U wilt graag weten waar u aan toe bent?

Dat begrijpen wij, daarom maken wij bij het eerste schetsontwerp altijd een raming van de kosten. Dit is de eerste schatting van wat een schuurwoning kost, die aan uw wensen voldoet.

 

De raming wordt als volgt gedaan. Wij nemen het volume en vermenigvuldigen dit met de geschatte kuubsprijs. Specifieke posten, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, worden hieraan toegevoegd. Dit geeft een goede inschatting van de kosten. Dit bespreken wij met u door, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Vervolgens wordt het schetsontwerp verder verfijnd. Ondertussen kan er een bouwkostenraming worden uitgevoerd door een bouwer. Door de bouwkostenraming krijgt u een goed gevoel bij de bouwkosten. De raming kan gedurende het hele proces worden bijgewerkt. Hierdoor blijft u op de hoogte van wat uw schuurwoning gaat kosten. U kunt bijstellen wanneer de kosten hoger zijn dan wat u voor ogen had. Ook heeft u het gelijk inzichtelijk wanneer er budget over is. Op die manier kunt u kijken welke wensen u nog meer wilt realiseren.

 

Het is prettig om de kosten inzichtelijk te hebben. Vaak neemt dat ook een stuk stress weg en kunt u genieten van het realiseren van uw droomwoning, want wanneer het ontwerpproces gereed is. Volgt de volgende stap, namelijk uw schuurwoning bouwen. U kunt hier meer lezen over het stappenplan bij de aannemer. Wilt u graag meer informatie over de te nemen stappen? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

kosten Landelijk wonen in deze moderne schuurwoning is een feest. De schuurwoning is van alle gemakken voorzien. Tevens duurzaam en energiezuinig. Deze schuurwoning is ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. Bekijk ons ook artikel duurzaam bouwen in drie stappen. moderne villa nieuwbouw villa ontwerp villa

Moderne boerderij in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. rietgedekte woning

hoeveel kost een schuurwoning ontwerp schuurwoning hoogsteder architecten

Wat kost een schuurwoning bouwen?

Wilt u graag weten wat uw schuurwoning gaat kosten? Neem contact met ons op. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen duidelijk maken en wij leggen uit wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer het eerste contact goed voelt, aan beide zijden, gaan we via een eerste schetsontwerp een goede prijsindicatie geven. We gaan met elkaar verder in gesprek. U vertelt ons uw wensen en droom. Dit vertalen wij in een ontwerp dat bij u past. Samen kijken we naar het gewenste afwerkingsniveau, materialisatie en overige wensen. Vervolgens maken wij een raming voor u, zodat u inzichtelijk hebt wat uw  schuurwoning gaat kosten. Zo heeft u al snel een inschatting van de kosten voor uw schuurwoning. Wij nodigen u van harte uit om in gesprek te gaan, zodat wij u verder kunnen helpen bij het realiseren van uw droomwoning.

 

Neem contact met ons op

 

 

nieuwe kantoor Ron van architectenbureau hoogsteder architecten lokaal architectenburau met landelijke projecten

Ron Hoogsteder

Hoogsteder architecten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLANTEN REVIEW
Reviews

 

 

 

Share Post