Search:
Wat kost een schuurwoning? - Hoogsteder architecten
11429
post-template-default,single,single-post,postid-11429,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Wat kost een schuurwoning? Wat is een schuurwoning? Moderne schuurwoning in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen. bouwproces rietgedekte woning

Wat kost een schuurwoning?

Wat kost een schuurwoning? Een schuurwoning ontwerp is een prachtige samensmelting van oude nostalgie in een moderne jas met prachtig uitzicht over het landelijk gebied. Het is heerlijk wonen. Het landschap is een schouwspel en levend kunstwerk op zich. De woningen zijn comfortabel en van alle gemakken voor zien, maar wat kost het?

Wat kost een schuurwoning in totaal?

De prijs van de woning varieert gemiddeld tussen de €420,= en €750,= per kubieke meter woning. Dit is mede afhankelijk van uw wensen. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw schuurwoning en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast spelen de fluctuatie en materialisatie van de woning ook mee in de uiteindelijke kosten van de schuurwoning.

Moderne boerderij in het landelijk gebied. Ontworpen door architectenbureau Hoogsteder architecten. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, brengen dit samen met onze creativiteit en expertise om u droomwoning te realiseren. Onze expertise: moderne woningen en landelijke schuurwoningen, energiezuinig en circulair bouwen.

U wilt graag weten waar u aan toe bent?

Dat begrijpen wij, daarom maken wij bij het eerste schetsontwerp altijd een raming van de kosten. Dit is een eerste schatting van wat kost een schuurwoning, die aan uw wensen voldoet.

De raming wordt als volgt gedaan. Wij nemen het volume en vermenigvuldigen dit met de geschatte kuubsprijs. Specifieke posten, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp worden hier aan toegevoegd. Dit geeft een goede inschatting van de kosten. Dit bespreken wij met u door, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vervolgens wordt het schetsontwerp verder verfijnd. Ondertussen kan er een bouwkostenraming worden uitgevoerd door een bouwer. Door de bouwkostenraming krijgt u een goed gevoel bij de bouwkosten. De raming kan gedurende het hele proces worden bijgewerkt. Hierdoor blijft u op de hoogte van wat uw schuurwoning gaat kosten. U kunt bijstellen wanneer de kosten hoger zijn dan dat u voor ogen had. Ook heeft u het gelijk inzichtelijk wanneer er budget over is. Op die manier kunt u kijken welke wensen u nog meer wilt realiseren.

Het is prettig om de kosten inzichtelijk te hebben. Vaak neemt dat ook een stuk stress weg en kunt u genieten van het realiseren van uw droomwoning, want wanneer het ontwerpproces gereed is. Volgt de volgende stap, namelijk uw schuurwoning bouwen.

 

Wat kost een schuurwoning bouwen?

Wilt u graag weten wat uw schuurwoning gaat kosten? Via een eerste schetsontwerp kunnen wij een goede indicatie geven. We gaan met elkaar in gesprek. U vertelt ons uw wensen en droom. Dit vertalen wij in een ontwerp dat bij u past. Samen kijken we naar het gewenste afwerkingsniveau, materialisatie en overige wensen. Vervolgens maken wij een raming voor u, zodat u inzichtelijk hebt wat uw moderne schuurwoning gaat kosten. Zo heeft u al snel een inschatting van de kosten voor uw schuurwoning. Wij nodigen u van harte uit om in gesprek te gaan, zodat wij u verder kunnen helpen bij het realiseren van uw droomwoning.

 

In de landelijke omgeving rondom Nijverdal is deze energie zuinige woning gerealiseerd. De hoge isolatiewaarde van de gevels, de aandacht voor de luchtdichte details en de positie van de ramen zorgen voor een energiezuinige basis voor de woning.

 

 

Hoogsteder architecten is uw Huis architect.

 

 

Share Post